media keskitin
Koti

Avain mukavuuteen – nämä vinkit tekevät kotona rentoutumisesta entistä nuorekkaampaa

Pidän itseäni jonkinlaisena rentoutumisen asiantuntijana. Itse asiassa tämä on yksi niistä asioista, jotka auttavat minua yleisesti pitämään erittäin positiivisena ja iloisena ihmisenä. Jos useammat ihmiset tietäisivät todella hemmotella itseään ja rentoutua kunnolla, eläisimme todennäköisesti paljon onnellisemmassa maailmassa.
Nyt melkein kaikki osaavat rentoutua ja sitä me kaikki teemme silloin tällöin (toivottavasti!). Ja me kaikki rentoudumme eri tavoin: ehkä rentoudut katsomalla suosikkiohjelmaasi televisiosta tai ehkä haluat rentoutua lukemalla kirjaa. Haluat kuitenkin rentoutua, vaikka saatatkin jäädä paitsi hienoista tilaisuuksista tehdä tästä tilaisuudesta vieläkin leppoisampi ja vieläkin parempi palauttamaan energiatasosi ja taistelemaan stressiä vastaan. Lue eteenpäin, niin kerron sinulle, kuinka voit todella rentoutua.

Tuo kaikki yhteen paikkaan

Vinkki numero yksi on valmistautua siihen, ettei sinun tarvitse liikkua, ellei sinun ole ehdottomasti pakko tehdä hyvää aikaa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee varmistaa, että sinulla on pullo teetä (jotta voit kaataa useita kuppeja), että sinulla on kasa erilaisia ​​​​toimintoja (esim. useita lehtiä ja kirjoja), että sinulla on television kaukosäädin. sinä ja kannettava tietokoneesi ovat ulottuvillasi. Myös välipala käsillä voi auttaa. Näin tiedät, että sinun ei tarvitse liikkua viiteen minuuttiin, mikä on hienoa!

Sammuttaa

Samoin kuin fyysisesti. Tämä tarkoittaa matkapuhelimen sammuttamista tai ainakin sen laittamista lentokonetilaan ja lankapuhelimen irrottamista hetkeksi. Joskus voi tuntua siltä, ​​että harteiltasi on nostettu suuri paino, kun tiedät, ettei kukaan voi ottaa sinuun yhteyttä ja pilata autuuden hetkesi.

Tee itsestäsi lämmin ja mukava

Se on sanomattakin selvää, mutta se jätetään usein huomiotta. Jotta todella nautit rentoutumisesta, sinun on oltava mahdollisimman mukava ja usein se kulkee käsi kädessä lämpimänä olemisen kanssa. Pue sitten  ja käperry peiton alle. Ja vielä tehokkaampaa on ottaa lämmin kylpy, joka rentouttaa kaikki lihaksesi ja saa sinut alkamaan tuottamaan rentoutushormoneja.

Aseta hälytys

Nyt hälytyksiä ei ehkä pidetä levollisena, mutta asettamalla hälytyksen kun joudut palaamaan töihin, voit siten unohtaa ajan ja sen sijaan hukata itsesi lukemiseen/katsomiseen/pelaamiseen.

Nauti siitä

Tämä on ehkä tärkein näkökohta ja asia, jonka monet ihmiset unohtavat. Kun olet asettunut nauttimaan rauhallisen hemmottelun hetkestä, on tärkeää, että tunnistat nyt mahtavan mukavan tilanteen, jossa olet. Muistuta itseäsi, että sinulla on X aikaa nauttia tästä mukavuuden kuplista ja että voit tehdä tämän muutaman kerran. viikonaikoina, jos haluat. Sitten käpertykää ja tuntekaa lämpimän hehkun tulevan…

Related posts

Täydellinen koti ei laskeudu syliisi, joten löydä se näiden 5 upean sovelluksen avulla

Coleson Ahmir

Tärkeitä huomioita toimistotilaa valittaessa

Coleson Ahmir