Media Keskitin
Koti

Täydellinen koti ei laskeudu syliisi, joten löydä se näiden 5 upean sovelluksen avulla

Etsitpä sitten uutta kotia asuaksesi tai tarvitset kiinteistön, jonka haluat vuokrata, tarvitset silti työkaluja, jotka auttavat sinua tekemään työsi kunnolla. Sen sijaan, että tuhlasit aikaa tietokoneella selaamaan tuhansia koteja, voit tehdä sen helposti hallitsemalla kaikkea puhelimessasi. Tarvitset oikeat sovellukset aloittaaksesi, ja aiomme tarkastella parhaita tällä hetkellä saatavilla olevia sovelluksia.

Zillow-kiinteistöt

Kun etsit asuntoja, näet kuinka paljon ihmiset pyytävät ja saatat olla mielellään maksamassa pyydetyn hinnan, mutta tuntuisitko sinusta samalla tavalla, jos samalla kadulla olevat kodit olisivat myyty paljon halvemmalla? Koti on vain sen arvoinen, kuin joku on valmis maksamaan siitä, ja Zillow auttaa sinua antamalla oikeat arviot jokaisesta kodista. Siinä on myös mukava pieni “tulee pian” -ominaisuus, jonka avulla voit nähdä kodit ennen kuin ne pääsevät markkinoille.

LoopNet kaupallinen kiinteistö

Kukaan ei sano, että sinun täytyy käyttää rahasi uuteen kotiin. Jos olet ostamassa kiinteistöä vuokrattavaksi, kannattaa myös tutustua liikekiinteistömarkkinoihin, niin voit löytää paremman tarjouksen. Loppujen lopuksi ainoa asia, jolla on merkitystä, on maksimoida voittosi, joten jos haluat nähdä, mitä kaupallisella puolella on saatavilla, sinun tulee selata tätä sovellusta. Kun tallennat kiinteistöjä, sovellus pitää sinut ajan tasalla mahdollisista muutoksista tietoihin ajan kuluessa.

Redfin Real Estate

Yksi helpoimmista tavoista noutaa koti nopeammin kuin kukaan muu on päästä sinne ensin ja kun pyydät esittelyä Redfin-sovelluksen kautta, pääset ihailemaan jokaista kotia ennen kilpailua. Sovellus on ylpeä siitä, että se listaa koteja nopeammin kuin kukaan muu ja sovelluksen sisällä olevat tiedot päivittyvät 2-4 kertaa tunnissa. Se tarkoittaa, että jos olet koukussa kodin etsimiseen, sinulla on aina uusia selattavana sen sijaan, että joutuisit jumissa samoihin koteihin joka kerta, kun avaat sovelluksen.

House Hunter

Olen varma, että sinulla on tietyt kriteerit, joita jokaisen kodin on oltava lähellä, jos aiot vakavasti harkita sen ostamista. Kerro House Hunter -sovellukselle, mitä etsit, ja se poistuu käytöstä ja arvostaa jokaisen kodin tarpeidesi mukaan, jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa seikkailuihin. Sinun ei tarvitse kuunnella sovelluksen sisällä olevia neuvoja ja voit aina tehdä muistiinpanoja ja antaa jokaiselle kodille omat yleispisteesi. Lisää kuvia myös suosikkikotteihisi, niin sinun on helpompi seurata niitä.

HomeSnap

Alueellasi on paljon asuntoja myynnissä, mutta entä jos olet hieman utelias ja haluat nähdä, kuinka paljon tietty koti maksaa, vaikka sitä ei olisikaan markkinoilla? Sinulla ei ole ongelmaa saada selville, kun käytät HomeSnap-sovellusta, koska voit ottaa kuvan mistä tahansa kodista Yhdysvalloissa ja sovellus palauttaa likimääräisen arvon. Se on myös hienoa, kun haluat tietää myös viimeaikaisista myynneistä, jos haluat nähdä, kuinka paljon asunto maksaa tietyllä sinua kiinnostavalla alueella.

Tee kotitehtäväsi

Täydellinen koti ei putoa taivaalta ja putoa syliisi. Sinun on etsittävä sitä, ja näiden sovellusten avulla voit helposti suorittaa tehtäväsi. Olen varma, että kun olet testannut muutamia niistä, tulet vaikuttumaan siitä, kuinka ammattimaisia ​​ne ovat.

Related posts

Tärkeitä huomioita toimistotilaa valittaessa

Coleson Ahmir

Avain mukavuuteen – nämä vinkit tekevät kotona rentoutumisesta entistä nuorekkaampaa

Coleson Ahmir