media keskitin
Liiketoiminta

Valitse täydellinen WordPress-teema neljässä helpossa vaiheessa!

Jos olet kyllästynyt nykyiseen WordPress-teemaasi tai et ehkä ole vielä kokeillut näiden mahtavien sisällönhallintajärjestelmien herkkuja, tästä artikkelista pitäisi olla apua. Siitä lähtien, kun WordPress tuli esiin noin 11 vuotta sitten, se on dominoinut blogimarkkinoita, ja he näyttävät jatkavan tätä suuntausta lähitulevaisuudessa. Kun näitä on tuhansia olemassa ja kirjaimellisesti satoja uusia teemoja syntyy joka viikko, sinulla on todella paljon valinnanvaraa. Mutta ongelma alkaa, kun alat etsiä täydellistä omaa brändiäsi tai sisältöluokkaasi. Saatavilla on yksinkertaisesti niin paljon, että voi olla melkoista tehtävää rajata ne käyttökelpoiseksi määräksi. Tarkastelemme tässä neljää tärkeää vaatimusta, joiden avulla voit valita teemasi oikein alusta alkaen.

Niche-asiat

Ennen kuin alat edes etsiä täydellistä teemaasi, sinun on todella oltava selvillä todellisista markkinaraoista, joihin yrität päästä. Aloita etsimäsi samankaltaisia ​​yrityksiä ja katso, millaista teemaa heidän bloginsa näyttävät seuraavan, ja ehkä voit poimia sieltä ideoita. Google on aina ystäväsi, ja jos et löydä ketään, joka todella leijuisi veneessäsi, ehkä tämä on mahdollisuus täyttää se paikka upealla WP-teemalla. Voit myös käyttää Googlea etsimään WP-teemoja, jotka on suunnattu markkina-alueellesi, ja voit löytää täydelliset vastineet nopeammin kuin odotat.

Kehitysasiat

Vaikka uskoisit, että upea uusi WordPress-teema toimii täydellisesti laatikosta käsin, haluat jossain vaiheessa todennäköisesti muokata teemaa. Tässä vankka tuki- ja kehitystiimi voi olla kullan arvoinen. Voit selvittää, kenellä on parhaat mahdollisuudet, lähettämällä sähköpostilla teemakehittäjien luetteloon ennen valintaa ja tehdä valintasi vastauksista. Tai voit myös käydä vastaavalla WP-foorumilla ja kysyä muilta käyttäjiltä heidän omista tosielämän kokemuksistaan.

Selaimen yhteensopivuus

Okei, saatat olla IW:n tai FF:n fani, mutta potentiaalisella yleisölläsi on useita erilaisia ​​selaimia, ja teemasi on todellakin voitava nousta tasolle riippumatta siitä, mitä he suosivat. Tarkista hieman äläkä koskaan tyydy toiseksi parhaaseen, sillä tämä on tapa tuhota potentiaalisi ennen kuin asiat ovat edes alkaneet kiinnostaa.

SEO tärkeitä

Joissakin vaihtoehdoissasi voi olla sisäänrakennettuja SEO-vaihtoehtoja, jotka voivat lisätä valtavasti arvoa WP-blogitoimintaasi. Tee Google-haku näillä avainsanoilla ja katso, mitkä upeat vaihtoehdot ovat valmiina ja odottavat valintaasi. Voit myös löytää mahtavia laajennuksia, jotka tehostavat entisestään tapaa, jolla hakukoneet suhtautuvat tarjontaasi, joten yhdistä molemmat ja katso, kuinka mahtava brändisi voisi olla.
Toivomme todella, että yksi näistä mahtavista teemoista sopii autolainoihin Torontoon, joten kerro meille, miten teet!

Related posts

Kuinka Käsitellä Liiketoiminnan PR-Kriisejä

Coleson Ahmir

Kansainvälisen Liiketoiminnan Rajapintojen Merkitys

Coleson Ahmir

Ravintolayrityksen avaaminen? Tässä on 5 vinkkiä, jotka auttavat varmistamaan menestymisesi

Coleson Ahmir