media keskitin
Koti

Tärkeitä huomioita toimistotilaa valittaessa

Jos olet muuttamassa yrityksesi uuteen toimistoon, on tärkeää ajatella tätä investointina. Aivan kuten saatat sijoittaa toiseen yritykseen tai henkilöstöösi, tämä on skenaario, jossa aiot käyttää rahaa toiveikkaana tavoitteena lopulta kerätä lisää varoja.
Tämä tarkoittaa, että sinun on kuitenkin mietittävä omaisuutta tällä tavalla ja pohdittava, mitkä käytettävissä olevista vaihtoehdoista johtavat lopulta parhaaseen sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin. Tässä on otettava huomioon monia eri tekijöitä, joten katsotaanpa vain muutama ja kuinka ne tekevät kiinteistöstä lopulta enemmän tai vähemmän kannattavan yritykselle.

Sijainti

Yksi asia, jolla voi olla valtava vaikutus rakennuksen soveltuvuuteen yritykseesi, on sen fyysinen sijainti. Onko se lähellä henkilökuntaasi? Kuten edellä, vähentääkö vai pidentääkö se suurimman osan tiimistäsi työmatkaa? Tällä voi välillisesti olla valtava vaikutus henkilöstösi suoritukseen, koska pitkä työmatka voi olla erittäin väsyttävää ja heikentää heidän tuottavuuttaan vakavasti.
Samoin sinun kannattaa miettiä, kuinka keskeinen toimistotilasi on ja kuinka tämä voisi lisätä tai vähentää brändisi tunnettuutta. Ihannetapauksessa toimistosi tulisi sijaita paikassa, jossa monet ihmiset kävelevät sen ohi säännöllisesti. Tämä tekee myös suuren vaikutuksen henkilöstöösi.

Kunto

Tämä on erittäin tärkeä asia ja yhtä tärkeä kuin se olisi valittaessa omaisuutta seuraavaan kotiin. kunto määrää viime kädessä sen, kuinka mukava olet siellä ja kuinka kauan pystyt oleskelemaan kyseisessä tilassa. . Jos toimistossa on heikko perusta, hometta tai onko ongelma kosteudessa? Mikä tahansa näistä seikoista saattaa vaarantaa henkilöstösi, vahingoittaa heidän terveyttään ja mahdollisesti johtaa siihen, että sinun täytyy muuttaa ja käyttää enemmän rahaa. Korjausten ja huollon maksaminen kuluttaa myös tarpeetonta resursseja.

Ulkomuoto

Vaikka yrityksesi ei ole luonteeltaan kaupallista, vaikutus vieraaseen on silti erittäin tärkeä. Tämä johtuu siitä, että sinulla on todennäköisesti vierailijoita liikekumppaneiden, sijoittajien, asiakkaiden ja vastaavien muodossa. Täällä älykäs kiinteistö, joka on hyvin hoidettu, joka on moderni ja joka on avoin ja tilava, auttaa tekemään haluamasi vaikutuksen ja vaikuttamaan positiivisesti maineeseesi.

Avaruus

Tila on tärkeä myös yksinkertaisesti mukavien asioiden sovittamiseksi rakennukseen ilman, että se luo sotkuista tai klaustrofobista tunnelmaa. Se voi olla tarpeeksi suuri nyt, mutta onko se tarpeeksi suuri, kun laajennat tulevaisuudessa?

Esteettömyys

Esteettömyys viittaa siihen, kuinka helppoa henkilöstösi ja vierailijoidesi on päästä itse toimistoon. Jos olet korkeassa ylimmässä kerroksessa eikä sinne ole esteetön pääsy, tämä saattaa olla ongelma. Se on myös iso ongelma, kun saat raskaan paletin tai huonekaluja toimitettuna etuovelle ja sinun täytyy jollakin tavalla saada se toimistotilaan.

Related posts

Avain mukavuuteen – nämä vinkit tekevät kotona rentoutumisesta entistä nuorekkaampaa

Coleson Ahmir

Täydellinen koti ei laskeudu syliisi, joten löydä se näiden 5 upean sovelluksen avulla

Coleson Ahmir